Voeding en Diëtetiek

Wat is het?

Eten en drinken is er tegenwoordig in overvloed. We eten en drinken niet meer alleen om ons lichaam van energie te voorzien, maar het is vooral ook een sociale bezigheid. Je eet en drinkt daardoor al snel meer dan je daadwerkelijk nodig hebt. Met alle gevolgen van dien.

FysioRosmalen helpt om bewust om te gaan met voeding. En dat betekent niet dat niets meer mag. Bewust omgaan met voeding is meer dan snel een paar kilo afvallen. Het gaat om verandering van je eetpatroon, gedrag en leefstijl. Om bewustwording en het inzien van de consequenties van een ongezond leefpatroon.

FysioRosmalen helpt bij dat bewustwordingsproces. Samen zoeken we naar een manier om een blijvende en gezonde levensstijl te creëren.

Contact

Maandag t/m donderdag
van 8.00 tot 20.00 uur

Vrijdag
van 8.00 tot 18.00 uur

Het blijvend aanpassen van je levensstijl en niet meer volgens je oude patroon kunnen eten, is voor veel mensen ingrijpend en vraagt om begrip en begeleiding. FysioRosmalen geeft die persoonlijke begeleiding. Aan de hand van voedings- en medische richtlijnen maken we een praktisch voedingspatroon met beweegadvies dat past bij jouw leef- en financiële situatie. We motiveren en stimuleren net zolang, totdat het nieuwe voedingspatroon tot blijvende gedragsverandering leid.

"Iedereen heeft het recht om lekker in z’n vel te zitten. Met meer energie kun je de wereld aan!"

Onze therapeuten

Laura Pijnacker Fysio Rosmalen

Laura Pijnacker

Diëtiste met aandachtsgebieden diabetes, COPD, Post-COVID klachten, ondervoeding, Sarcopenie en leefstijl.

Werkdagen: maandag, woensdag en donderdag

BIG nr: 89910683389

Inge Klerkx Fysio Rosmalen

Inge Klerkx

Algemeen fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, Fysiotherapie Leefstijlcoaching, Gewichtsconsulent en fysiotherapie Mindfullnesstrainer

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

BIG nr: 29062011004

Scroll naar boven